Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/doubleyou/domains/doubleyoudigital.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/doubleyou/domains/doubleyoudigital.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 237
Dingen die je kunnen helpen met het laten groeien van je bedrijf - Double You Digital
Selecteer een pagina

Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn er vele zaken die je kunnen helpen met  het laten groeien, en daarnaast, het verbeteren van je bedrijf. In dit artikel lees je over drie dingen die je bedrijf zullen helpen met groeien, bekender worden, en verbeteren.

Digital Agency

Heb je een eigen bedrijf? Dan is het inhuren van een Digital Agency nooit een slecht idee. Mocht je het nog niet weten; een digital agency kan je helpen met een online strategie creëren op een strategische en creatieve manier, om hiermee je bedrijf groter en bekender te maken. Ze kunnen je helpen met zaken die gaan over technologie binnen je bedrijf, digitale content, branding en innovatie van je bedrijf. Dit klinkt misschien allemaal een beetje vaag, maar als je een kijkje neemt op de website van Digital agency Rotterdam, zul je snel begrijpen wat een digital agency jou kan bieden.

KPI’s bijhouden

KPI is de afkorting van Key Performance Indicator. Er zijn wel duizenden soorten KPI’s. Denk aan KPI’s die meten hoe tevreden klanten zijn, KPI’s die meten hoe de sfeer op de werkvloer is en KPI’s die meten hoeveel winst er is geweest in de afgelopen maanden. De reden dat het slim is om zoveel mogelijk KPI’s op te zetten en bij te houden is dat het je veel informatie geeft over hoe je bedrijf het doet. Meet je bijvoorbeeld de klantenservice van je bedrijf door middel van een KPI, dan is het slim om dit te meten middels een enquête. Kom je er na een paar maanden achter dan 20% van de mensen niet tevreden zijn met de klantenservice, dan kun je via die enquête zien waarom de klanten niet tevreden zijn, en wat er aan te doen is. KPI’s geven dus waardevolle feedback waardoor je je bedrijf kunt blijven verbeteren.

Netwerken

Het verbeteren en het laten groeien van je bedrijf is makkelijker wanneer je veel netwerkt. Door te netwerken, door bijvoorbeeld netwerkborrels, komen er veel mensen en bedrijven op je pad die informatie met je kunnen delen waardoor jouw bedrijf weer beter kan gaan presteren. Ook kom je op netwerkborrels veel potentiële klanten tegen, of kom je mensen tegen die geïnteresseerd zijn in je bedrijf, en dit waarschijnlijk door zullen vertellen aan anderen. Hoe meer er over je bedrijf gepraat wordt, hoe bekender je bedrijf uiteraard zal worden.